www.yesicahansson.se
Valutor:
damskor ,damkläder ,damskor online,damkläder online,dam shop
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


1.Shipping Metod:

Vi erbjuder gods frakt av EMS & DHL.

Paketet skickas med bud till din dörr. Vi kommer att berätta spårnummer till dig när ditt paket har skickats ut. Med detta spårningsnummer kan du följa framstegen på webbplatsen. Vänligen tillåt 3-5 dagar för leverans av dina föremål. Vi är inte ansvariga för omlastning om du gav oss en felaktig adress. Vi är inte ansvariga för någon importskatt som tas ut på ditt paket.

2.Exchange- och återbetalningspolicy:

-Alla varor tas av oss själv, Om väskan inte är densamma som bilden du ser på vår webbutik eller något kvalitetsproblem som stygn eller trasig osv. För det första, rapportera det här problemet till oss och ta bilder till e-post till oss, då kommer vi att hålla med din återkomst efter att du har kontrollerat det, och vi kan skicka tillbaka samma saker efter att vi har fått tillbaka din returpåse, men inte återbetalar pengar.

-Vi kommer inte att återbetala och ansvarar inte för sådan sak. Precis som påsen är inte samma som din bild, eller inte samma som den autentiska väskan, lovar vi att våra varor är alla högsta kvalitet. Vi använder DHL Express för att leverera knockoff handgoods till Italien, Nederländerna, Frankrike. EMS uttrycker att skicka varor till andra länder. Paketet skickas med bud till din dörr.

tillbaka
Copyright © 2020 www.yesicahansson.se