www.yesicahansson.se
Valutor:
damskor ,damkläder ,damskor online,damkläder online,dam shop
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Tack för att du har förtroende för nike. Du är väldigt viktig för oss och vi vill ge dig en säker och säker onlineupplevelse. Denna sekretesspolicy beskriver hur vi samlar in och använder din information och förklarar vilka val du har när det gäller hur vi använder din information. Sekretesspolicyn gäller webbplatsen och dess dotterbolag, oavsett om du är en "besökare" (vilket innebär att du bara bläddrar på tjänsten) eller du är en "medlem" (vilket innebär att du har registrerat eller handlat med tjänsten eller en komponent därav). Genom att använda Tjänsten och ge oss information via Tjänsten, samtycker du till denna sekretesspolicy. Vi föreslår att du regelbundet granskar denna sekretesspolicy eftersom vi kommer att uppdatera och ändra det från tid till annan.

I allmänhet kan du besöka många av våra webbsidor utan att ge oss någon personlig identifierbar information, t.ex. namn, e-postadress, postadress, telefonnummer, kön och vid behov kreditkortsinformation eller annan information som är nödvändig för att behandla din Beställ eller skicka särskilda meddelanden (gemensamt, "Personlig information"). När du besöker Tjänsten kan vi följa ditt besök och, som beskrivs nedan i avsnittet "cookies", samla in vissa uppgifter om din användning av Tjänsten och din aktivitet på Tjänsten, men vi samlar inte in någon personlig information från dig om du inte väljer att ge oss det.

När du köper från webbplatsen, begär att anmäla dig till e-postmeddelanden, direktmeddelanden eller SMS-textmeddelanden samlar vi in ​​personlig information som du har anmält. Din inlämning av denna personuppgifter är helt frivillig; Om du väljer att inte tillhandahålla den här personliga informationen kan det hända att vissa av de tjänster och / eller funktioner som finns tillgängliga på och / eller via Tjänsten kanske inte är tillgängliga för din användning.

Vi samlar också in personlig information när du väljer att skicka sådan information till oss när du registrerar dig för "Mitt konto", delta i en tävling, händelse eller tävling, marknadsföra en undersökning eller kontakta oss (t.ex. via e-post eller genom att välja " Fråga experten "från tjänsten). Vi kan också få data via din webbläsare, till exempel din IP-adress, vilket är ett nummer som automatiskt tilldelas din dator när du använder Internet.

tillbaka
Copyright © 2020 www.yesicahansson.se